Cum arată Adela Popescu când nu este în fața camerelor tv. Imagini surprinzătoare alături de copii: “Mamă eroină”


Adela Popescu ne arată cum este viață ei și dincolo de micul ecran. Prezentatoarea de la “Vorbește lumea” le-a arătat fanilor un moment din viață ei de mămică.


Adela Popescu a fost întotdeauna sinceră când a venit vorba despre copii și a împărtășit cu fanele sale momente din intimitate. De data aceasta, vedeta tv le-a arătat cum decurge o conversație… importantă atunci când ai doi copii mici.

Cu băiețelul cel mic în brațe și cu cel mare agățat de ea, cu telefonul ținut cu umărul, Adela Popescu încearcă să pună țara la cale :) 

 

“Încercând să port o discuție telefonică importantă, cu sens, cu nevoie de coerență și implicare. Cât de familiar vă e tabloul? Ps: Țin telefonul cu umărul mai bine decât cu mâna :)))”, a scris vedeta pe Instagram.

Fanele sale s-au regăsit, inclusiv Andreea Ibacka, mămică și ea: “Doamneee!!! This is me, în varianta cu copil agățător și caței pupăcioși care se visează bichoni”.

Admiratoarele Adelei au găsit cuvintele perfecte care să o descrie pe vedeta:”Mamă eroină! Rezistă în orice împrejurare”.

FULLSCREEN
Cum arată Adela Popescu când nu este în fața camerelor tv. Imagini surprinzătoare alături de copii: “Mamă eroină”
  • /

related posts

Modifică setările cookies