Cum arată Alesia, "Kim Kardashian" care s-a măritat la New York cu fotbalistul Alex Mitriţă


Cel mai în formă fotbalist român al momentului, Alexandru Mitriţă, trece printr-o perioadă minunată şi în viaţa personală.


Printre două goluri date în campionatul american (MLS), olteanul de 24 de ani s-a însurat cu Alesia, supranumită ,,Kim” pentru asemănarea cu celebra Kardashian.

Citește și: N-a avut nici o șansă! Un fotbalist al Barcelonei i-a dat gol iubitei în dormitor

Alex Mitriţă a plecat de la Craiova la New York la începutul lui 2019, luând-o cu el şi pe Alesia, tânăra cu care se iubeşte de vreo patru-cinci ani. La câteva zile distanţă, fotbalistul şi-a cerut iubita în căsătorie, dăruindu-i inelul de logodnă într-o locaţie luxoasă din metropola americană.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandru Mitriță (@mitrita28) on

 

 

,,Alt pas important împreună! De astăzi se va numi Alesia Mitriţă!”, a fost mesajul cu care Alex ne-a anunţat la finalul săptămânii trecute, pe Instagram, că s-a căsătorit cu aleasa inimii. În aceeaşi zi cu cununia organizată tot la New York, Mitriţă a avut meci, contribuind cu un gol la victoria echipei sale.

În cercul apropiat de prieteni, proaspăta soţie a lui Mitriţă e alintată „Kim”, prenumele uneia dintre cele trei surori Kardashian cu care americanii şi nu numai sunt extrem de obişnuiţi. Evident, e un supranume deloc întâmplător, înfăţişarea şi formele Alesiei fiind asemănătoare cu cele ale vedetei de 38 de ani de peste Ocean.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandru Mitriță (@mitrita28) on

 

De când şi-a început relaţia cu Alex, Alesia a fost o prezenţă constantă în viaţa fotbalistului, urmărindu-l din tribune la aproape fiecare meci. ,,Am trecut prin momente grele în carieră, dar ea, Alesia, m-a înţeles mereu când eram supărat”, a declarat Mitriţă într-un recent interviu. „Fotbaliştii sunt o ţintă pentru reprezentantele sexului frumos, doar că eu n-am treabă cu aceste tentaţii. Îmi iubesc prietena şi atât”, a mai spus jucătorul conscrat la CSU Craiova. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto 

De altfel, pentru a-şi arăta recunoştinaţa femeii care îi stă alături, Alex Mitriţă i-a dedicat Alesiei unul dintre tatuajele de pe corp. „Am scris pe braţ data de 14, data la care mi-am cunoscut iubita”, a mărturisit Mitriţă. Pentru a închide cercul cât se poate de frumos, cei doi au devenit soţ şi soţie pe data de 14 septembrie.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Rica Raducanu, amintiri din tribuna

related posts

Modifică setările cookies