Cum arăta Andreea Marin acum 25 de ani! ”Eram... Andreea piticot la TVR Iași”


Cu o carieră îndelungată în televiziune, de mai mult de 25 de ani, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România.


La ora actuală, Andreea Marin se pregătește să apară din nou pe micile ecrane, întorcându-se la prima ei dragoste: Televiziunea Română.

 

Într-o postare pe contul ei oficial de Facebook, care a strâns mii de like-uri și comentarii, vedeta și-a împărtășit sentimentele față de acest nou eveniment din viața ei. ”În studioul știrilor din TVR de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metafora!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seara prezentat de Mircea Radu.

Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr. 

Multe filmari pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept sa ii aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care va vor inspira, va vor aduce speranța, zâmbet, bucurie de a trai frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime!

Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea sa ne revedem pe micul ecran și acum cu inima plina, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram... ANDREEA piticot la TVR Iași”. 

Foto; Facebook

Întrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte: „În timpul filmarilor ma tragea de par, foarte tare!”

related posts

Modifică setările cookies