Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 47 de ani. „Wow, ce decolteu sexy!”


Andreea Marin și-a bucurat fanii cu cele mai recente fotografii din vacanța petrecută în Italia. Prezentatoarea TV a pozat în costum de baie, în timp ce se afla pe o barcă. 

Tag-uri:

Andreea Marin se bucură din plin de soare și de relaxare, vizitând mai multe orașe din Italia: Veneția, Como, Portofino. În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, vedeta apare într-un costum de baie negru, cu un decolteu adânc, care îi scoate în evidență bustul generos. 

Admiratorii ei au fost extrem de încântați să o vadă într-o asemenea ipostază și s-au întrecut în comentarii de apreciere. 

„Bravo ție”, „Ești superbă” , „Concediu plăcut!”, „Bună dimineața, frumoasă și splendidă”, „Frumoasă femeie!”

„Wow, ce decolteu sexy!”, sunt doar câteva din mesajele fanilor. 

Andreea Marin:  „Nu consider că sunt o frumusețe”

„Eu am fost întotdeauna o fată oacheșă, cu ochii vii, și asta nu aș numi-o neapărat frumusețe, ci mai degrabă carismă. Nu consider că sunt o frumusețe, am multe defecte, dar consider că nu trec neobservată, ceea ce poate fi mai mult decât frumusețea de catalog”, a declarat Andreea Marin într-un interviu. 

De la începutul anului, Andreea Marin (47 de ani) a reușit să slăbească nu mai puțin de 7 kilograme. Ea a apelat la ajutorul unui nutriționist și a început să facă mai multă mișcare. De asemenea, vedeta a spus că a renunțat la dulciuri

Citește și: „Atât de delicată”. Fanii Andreei Marin, fascinați de look-ul vedetei

Sursă foto: Facebook/ Andreea Marin 

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta

related posts

Modifică setările cookies