Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani, când prezenta jurnalul serii la televiziunea publică


Andreea Marin este nostalgică și postează imagini din trecut pe pagina sa de Instagram. Vedeta și-a uimit fanii cu o captură din timpul jurnalului pe care îl prezenta la TVR, în urmă cu 20 de ani.


Tunsă scurt, cu părul tapat, îmbrăcată într-un sacou crem și machiată strident- așa prezenta știrile Andreea Marin la televiziunea publică. Culmea e că, în imagini, pare mai în vârstă ca în prezent, din cauza machiajului excesiv, sacoului “bătrânicios” și a coafurii neinspirate. Dar probabil că în urmă cu 20 de ani așa era moda :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

“20 de ani în care ai rămas la fel de frumoasă”, i-au scris fanii, care au lăudat-o și i-au spus că este neschimbată.

La 44 de ani, Andreea Marin pare însă mai în formă ca niciodată.  Vedeta se declară mulțumită de felul în care arată . “Greutatea ideală, la vârsta pe care o am, că femeie, care are deja un copil, cred că da, nu știu. Până la urmă eu aș vrea să transmit un mesaj important pentru femeile care se sperie poate că acumulează un kilogram – două în plus, e normal.  Suntem femei, trebuie să avem grijă de armonie, de sănătate, nu de normele impuse de unii sau de alții, asta trebuie să ne intereseze. Nu mi-a păsat niciodată de criticile din jurul meu, atât vreme cât eu m-am simțit bine în pielea mea, m-am simțit sănătoasă. Ar trebui să ne vedem de ceea ce ne face pe noi să ne simțim bine”, spunea vedeta într-un interviu pentru perfecte.ro.

 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

 

FULLSCREEN
Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani, când prezenta jurnalul serii la televiziunea publică
  • /

related posts

Modifică setările cookies