Cum arată azi iubita lui Superman. Teri Hatcher a împlinit 55 de ani


În anii ’90 făcea senzație în rolul Lois Lane, jurnalista publicației Daily Planet îndrăgostită de „zeul venit din cer” Superman. Azi, actrița Teri Hatcher e vloggeriță și continuă să joace în seriale.


Teri Hatcher a obținut primul rol principal la vârsta de 29 de ani, în serialul Lois & Clark: The New Adventures of Superman. În perioada 1993-1997 a fost Lois Lane, iubita lui Superman (Dean Cain), rol care i-a adus celebritatea. 

Succesul din serial i-a adus o „convocare” în seria Bond, unde a interpretat-o pe Paris Carver în Tomorrow Never Dies. Însă, cel mai răsunător rol al ei a fost Susan Mayer din serialul Neveste disperate, care i-a adus peste 7 milioane de dolari în conturi și un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță într-un musical sau o comedie.

Pe 8 decembrie, Teri Hatcher aniversează 55 de ani și și-a găsit o nouă pasiune. Din 2018 are un canal de YouTube, unde îi ajută pe cei care vor să facă schimbări importante în viața lor.

Curios este că exact în perioada în care se pregătea să lanseze acest proiect, tabloidul Star a publicat un articol în care dezvăluia că actrița este falită și rămasă pe drumuri. Principala „dovadă” a jurnaliștilor a fost un set de fotografii făcute de paparazzii, care au surprins-o pe Teri petrecând mai multe zile la rând într-o dubiță VW.

Articolul a șocat-o pe actriță, care a fost nevoită să reacționeze dur.

„E fals. Nu sunt falită. Am făcut investiții bune cu banii mei. Nu sunt homeless și nu locuiesc în dubița mea. Avocatul meu și publicistul meu au spus: Categoric, nu e adevărat, nu puteți tipări asta. Ea face un show pe YouTube acum, aceea este dubița ei, are multe case în multe state, peste tot în țară. Nu e nimic adevărat în asta”, a dezvăluit actrița la postul de televiziune KTLA

Singurul lucru adevărat din această poveste e că Teri Hatcher dispăruse din spațiul public pentru câțiva ani și abia dacă mai participa la evenimente publice.

Teri Hatcher are o fiică de 22 de ani

Actrița a fost căsătorită de două ori, însă azi trăiește singură. În perioada 1988-1989 a fost soția lui actorului Marcus Leithold, iar între anii 1994-2003 a fost căsătorită cu Jon Tenney, și el actor.

Din al doilea mariaj o are pe fiica ei, Emerson Rose Tenney. În vârstă de 22 de ani, tânăra e actriță.

Ce face azi Superman (Dean Cain)

În vârstă de 53 de ani, actorul Dean Cain a cunoscut succesul tot cu rolul din serialul Lois & Clark: The New Adventures of Superman. În paralel cu actoria, Dean Cain a făcut carieră ca prezentator sau realizator de emisiuni televizate. 

Mai mult, e unul dintre cei mai distribuiți actori în filme de Crăciun, cu 16 apariții. 

În 2019 a filmat pentru 7 pelicule, dintre care 4 sunt în stadiu de post-producție.

În ciuda popularității sale, Dean Cain nu a fost căsătorit niciodată, însă a avut două relații. În 1997 s-a logodit cu solista Mindy McCready, de care s-a despărțit anul următor.

Are un băiat de 19 ani cu fostul model Playboy Samantha Torres, căruia i-a dat numele tatălui său adoptiv, regizorul Christopher Dean. 

Actorul, care are origini japoneze, s-a născut la baza militară a Aviației SUA din Mont Clemens, Michigan. Nu și-a cunoscut tatăl, la fel ca personajul pe care l-a interpretat în serialul care i-a adus succesul, Superman.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Robert Pattinson își datorează succesul rolului său din Harry Potter

FULLSCREEN
Cum arată azi iubita lui Superman. Teri Hatcher a împlinit 55 de ani
  • /

related posts