Cum arată Berguzar Korel după ce a născut. Actrița a mărturisit că a luat 15 kilograme în plus


Îndrăgita actriță din Turcia Berguzar Korel a născut pe dată de 3 noiembrie 2021 o fetiță, pe care a numit-o Leyla. Cea de-a treia sarcină s-a dovedit a fi dificilă și riscantă, după cum a mărturisit însăși vedeta. 

Tag-uri:

Celebrul cuplu de actori, Berguzar Korel și soțul ei, Halit Ergenc, sunt extrem de fericiți și împliniți de faptul că familia lor s-a mărit, astfel încât pe lângă cei doi băieți minunați Dumnezeu le-a dăruit și o fetiță. 

Recent, Berguzar Korel a transmis pe contul ei de socializare că cea de-a treia naștere a fost una extrem de complicată și chiar riscantă, însă în prezent atât ea, cât și fetița sunt sănătoase și au ajuns cu bine acasă. 

„După dureroasele 11 ore petrecute în spital, Leyla s-a născut exact așa cum am prevăzut, la 10:00 dimineața. Avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului, motiv pentru care nașterea a fost dificilă”, a povestit actrița pe rețelele de socializare. 

Pe tot parcursul travaliului, soțul i-a fost alături și a sprijinit-o în momentele grele. 

Berguzar este foarte activă pe Instagram și împarte cu fanii ei toate experiențele din viața sa. Recent, ea le-a mărturisit că s-a îngrășat cu 15 kilograme după naștere. Actrița a postat și câteva imagini cu look-ul ei de proaspătă mămică. 

Berguzar Korel și Halit Ergenc formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri de vedete din Turcia. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006 pe platourile de filmare ale serialului „1001 de nopți”, în care au jucat pentru prima dată împreună și atunci s-au îndrăgostit iremediabil. După încheierea filmărilor, în 2009, ei au decis să se căsătorească. 

Sursă foto: Instagram/ berguzarkorel

Vezi și: Elon Musk devine influencer

 

related posts

Modifică setările cookies