Cum arată Bianca Drăgușanu după ultima intervenție estetică. Vedeta a vrut “ochi de pisică”


La începutul lunii noiembrie, Bianca Drăgușanu și-a anunțat fanii de pe Instagram că vrea să încheie anul cu o serie de transformări la nivelul feței. Zis și făcut!


Vedeta și-a făcut bagajele și a zburat la Cluj, acolo unde și-a schimbat forma buzelor. Tot atunci, Bianca Drăgușanu a anunțat că este interesată și de Cat Eye (n. red ochi de pisică), o procedură estetică ce alungește forma ochiului și ridică sprâncenele. 

Recent, blondina s-a reîntors la clinică pentru a obține o “privire de felină”. Intervenția a durat doar câteva minute, iar diva e tare încântată de rezultat. 

“După intervenția de “Cat Eye” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris Bianca pe contul de Instagram, acolo unde a postat și câteva imagini cu noua înfățișare.  

Dacă o parte din internauți au complimentat-o pentru felul în care arată, alții i-au scris că exagerează cu operațiile. 

“Ești horror, femeie! Câte operații poți sa ai! Tu realizezi câte probleme cu tine se ascund in spatele acestor operații? Horror”, i-a scris una dintre urmăritoare Biancăi, în timp ce o alta a numit-o “travestit”.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Dani Ionescu - „M-au chemat la videochat, la interviu”

related posts

Modifică setările cookies