Cum arată Bianca Drăgușanu la prima oră, când se trezește


Bianca Drăgușanu și-a uimit fanii de pe Instagram cu una dintre cele mai recente imagini postate. Vedeta apare chipurile fară machiaj, la primele ore ale dimineții.


Vedeta a postat o imagine cu chipul său la primele ore ale dimineții, iar fanii au recompensat-o cu peste 13.000 de “inimioare” :)  Cu o mână peste un ochi, Bianca zâmbește seducător la camera foto. Ies în evidență buzele ei de dimensiuni impresionante.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu ???????????? (@biancadragusanu18) pe

Probabil că fanii ar fi avut multe de comentat, însă vedeta și-a dezactivat comentariile. 

Vedeta a trecut prin momente tensionate în ultima perioadă, după ce a anunțat că se desparte de soțul său. Alex Bodi. Ulterior, s-a răzgândit și cei doi sunt acum, din  nou, împreună. 

Activitatea intensă a Biancai Drăgușanu pe rețelele de socializare îl deranjează tare pe soțul său, Alex Bodi, care i-a sugerat să posteze mai puțin pe Instagram.

 

Bodi e de părere că prea multe detalii din viața lor personală pot stârni invidia celor care îi urmăresc. Bianca Drăgușanu are însă o explicație clară pentru care are atâtea postări pe Instagram – câștigă extem de bine de pe urma lor. Postările publicitare îi aduc zeci de mii de euro în cont.

 “Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac și 20.000! Ați înțeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Capatos.

 

Eu cred că soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adora, și cred că vă face tot ce este posibil că să avem o căsătorie și o viață frumoasă împreună. Eu nu i-am greșit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasă amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, ești iubirea vieții mele”, a spus Bianca Drăgușanu la Vorbește Lumea.

Alex Bodi a recunoscut că greșește des în relația cu soția să. “Important este că suntem ok, încercăm să trecem peste tot, suntem bine. I-am greșit Biancai , câteodată poate zilnic, poate ea nu îmi spune. Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”.

 

FULLSCREEN
Cum arată Bianca Drăgușanu la prima oră, când se trezește
  • /

related posts