Cum arată Carmen Electra, sex-simbolul anilor ‘90, la 48 de ani


A făcut furori în rolul lui Lani McKenzie în celebrul serial „Baywatch” și a incins imaginația bărbaților în paginile revistei Playboy. Vorbim despre Carmen Electra, considerată un sex simbol al anilor ‘90.


Actrița, care va împlini 49 de ani în aprilie, este dovada vie că vârsta este doar un număr. Carmen Electra ar putea îmbrăca oricând costumul sexy de salvamar, sau ar putea chiar să-l dea jos pentru o nouă copertă a revistei cu iepurași. Și asta pentru că nu și-a pierdut sex-appealul care a consacrat-o.

Carmen electrizează publicul de pe Instagram cu postările sale incendiare. Actrița arată senzațional la 48 de ani și nu se sfiește să pozeze sexy sau să răspundă afirmativ când e cazul de pictoriale nud. 

Cei peste un milion de fani care o urmăresc pe Instagram sunt uimiți de forma fizică de invidiat în care se află actrița. Carmen este adepta unui machiaj puternic, care îi scoate ochii superbi în evidență, și poartă extensii foarte lungi de păr. “Frumusețea ta nu are limite!”, “Atât de sexy!”, “Este incredibil faptul că tu nu îmbrătrânești”, “Arăți uimitor!”, “Ești un exemplu pentru că știi să-ți respecți corpul”, “Totul arată minunat la tine”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Carmen le primește zilnic de la fanii ei. 

Mai multe fotografii cu Carmen Electra în galeria foto de mai jos

Și dacă tot a găsit elixirul tinereții, Carmen s-a gândit să facă și bani din asta. Actrița are propria linie de cosmetice, pe care o promovează intens în mediul online și care se bucură de mare succes. 

Fotografii: Instagram Carmenelectra

Vezi și VIDEO: 
 
 

related posts

Modifică setările cookies