Cum arată Carmen Negoiță în echipament de fotbal


 Bloggerita a câștigat cupa, alături de echipa ei, la campionatul de la Zagreb.


Pe lângă modă și beauty, Carmen Negoiță este pasionată de…fotbal! Nu s-ar zice la prima vedere, când apare super fashionista la evenimentele mondene. Așa că printre vacanțele exotice, Carmen și-a făcut timp și pentru a juca fotbal. Și nu oriunde, ci la campionatul de la Zagreb. Cum a ajuns acolo, ne spune chhiar ea, pentru Perfecte.ro.

Citește și: Fostă nevastă de miliardar, Carmen Negoiţă îţi spune ce culoare face ţinuta să pară mai scumpă

Arată super fit în costumele de baie etalate pe plajele exotice, dar în echipamentul sportiv, pe un teren de fotbal, aproape că e de nerecunoscut. Carmen Negoiță tocmai ce s-a întors de la Zagreb, acolo unde a făcut parte din echipa Venus, alături de care a participat la un campionat anual de fotbal organizat de o echipă de corporatiști. După 4 luni de antrenamente, fețele din echipă de fotbal s-au bucurat de succes și au reușit să ia cupa.

“Am jucat fotbal foarte mult în școala generală, îmi plăcea. Mă uităm cu tatăl meu la campionate, ne uităm toți, îmi plăcea atunci, apoi, după ce m-am măritat, nu m-am mai uitat. În echipa Venus cu care am jucat la Zagreb m-a invitat cineva. Este o echipă de corporatiști, nu am știut de campionat. Mă antrenez de 3-4 luni, ei au echipa de 6 ani, iar eu sunt ultima intrată, mai am mult de recuperat, dar am intrat, am jucat.  Am fost 15 fete în echipă, din toată lumea, noi am  fost în grupă cu Anglia, Germania, Costarica și Franța. A fost greu, dar super interesant. Este pentru prima dată când câștigăm campionatul și a fost super tare. Avem câteva fete în echipă care joacă extraordinar de bine. Voi continua să mă antrenez!”, a spus Carmen Negoiță pentru Perfecte.ro. Bloggerita și-a propus ca în această toamnă să ajungă la London Fashion Week și să continue proiectele pe care le are în desfășurare.

Vezi și: Carmen Negoiță a lăsat insulele exotice pe Vama Veche

FULLSCREEN
Cum arată Carmen Negoiță în echipament de fotbal
  • /

related posts

Modifică setările cookies