Cum arată corpul lui Kim Kardashian, după ce în ultimele luni a făcut sport intens câte două ore pe zi


Ani de zile, surorile Kardashian au făcut furori cu rotunjimile lor sexy. Însă, de ceva vreme, acestea au devenit pasionate de sport, iar corpurile lor s-au transformat radical.


Kim Kardashian a slăbit 10 kilograme în ultimul an și și-a intensificat programul de fitness. A dezvăluit că acum lucrează cu un antrenor personal, câte două ore pe zi, făcând și multe exerciții cu greutăți, pentru a-și spori masa musculară.

Vedeta de reality show le-a arătat fanilor și rezultatele, în cele mai noi postări pe Instagram. Kim își promovează noua colecție de lenjerie intimă, etâlandu-și corpul sculptat într-o lenjerie nude. Fanii au fost încântați să îi vadă abdomenul tonifiat, cu pătratele. Însă, oricât s-au strădui să arate bine, atunci când postează imagini în bikini fanii o acuza că folosește Photoshop.

 

În vârstă de 42 de ani, vedeta de reality show este în cea mai bună formă fizică din viața ei.  “Scopul meu e să pun masă musculară și să fiu puternică și deja se vede o diferență uriașă”.

Sportul este noua obsesie în familia Kardashian – și sora mai mică a lui Kim, Khloe, se trezește la 6 dimineața pentru a face exercițîi, însă tranformarea ei este de-a dreptul spectaculoasă.

 

  • Cum arată corpul lui Kim Kardashian, după ce în ultimele luni a făcut sport intens câte două ore pe zi

related posts

Modifică setările cookies