Cum arată Dana Rogoz în 6 luni de sarcină. De abia acum a început să i se vadă burtica


 
Însărcinată în aproape 6 luni, Dana Rogoz a mers în emisiunea lui Catalin Măruță pentru a povesti despre vacanța pe care a petrecut-o în Sri Lanka, dar și despre sarcina sa. Vedeta, care mai are un baiatel, va naște o fetiță. 


Dana Rogoz i-a mărturisit lui Catalin Măruță că foarte multe persoane sunt uimite de felul în care arată în aproape 6 luni de sarcină. De abia acum a început să i se observe burtica. Vedetei i s-a reproșat că are burta prea mică.

 
 
“Am ales rochia cea mai mulată, am mâncat ciorbă, am băgat și un pahar de apă, am mâncat și un șnițel, așa am venit… este maximum! Mi-ar plăcea să am burta mai mare, din cauză că e această discuție în jurul meu… Toată lumea îmi oferă de mâncare, toată lumea mă întreabă de ce e doar atât, sunt foarte bine, am toate controlele”, a spus Dana Rogoz.
 
Vedeta a ținut să precizeze că bebelușul este bine. “Mănânc normal, asta e conformația mea, copilul e sănătos, e în parametric. Am avut o sarcină super ușoară. Nu vreau să scoatem în evidență cum arăt. E mai tolerat mesajul “am luat multe kilograme”. 
 

related posts

Modifică setările cookies