Cum arată Diana Dumitrescu în costum de baie după ce a ținut psiho-dieta


Cu câteva săptămâni în urmă, Diana Dumitrescu scria pe un cont de socializare că a apelat la ajutorul unui nutriționist, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Psiho-dieta, pe care a adoptat-o actrița îi permite să mănânce aproape tot ce își dorește, dar o ajută să și slăbească. 


„Am descoperit de unde vin obiceiurile mele alimentare deficitare, greșite. Am găsit "de ce"-ul și l-am corectat. Cand i-am spus Ancăi ( n.r. nutriționista) că plec în vacanță și nu o să pot să țin dieta, mi-a zis: du-te în vacanță, distreaza-te, sunt convinsă că vei slăbi! Și exact asta s-a întâmplat. După ani de diete și încercări eșuate de a pune în practică mâncatul sănătos și suficient, iată că pentru prima data în vacanță acest lucru mi-a ieșit! Nu știu câte kg am dat jos, dar în câteva zile corpul meu s-a schimbat!”, spune Diana Dumitrescu. 

Actrița a reușit să slăbească cinci kilograme într-o lună și jumătate. În prezent, Diana Dumitrescu cântărește 60 de kilograme, dar își dorește să mai slăbească aproximativ 5 kilograme.  

Unul dintre principiile pe care le abordează această dietă este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 12-16 ore pauză, e în funcție de fiecare cum se hotărăște să țină. Ce fac eu acum nu vreau să se rezume la o lună, două trei, ci vreau să devină un mod de viață”, a mai declarat Diana Dumitrescu. 

Diana mărturisește că a observat schimbări vizibile din primele săptămâni, de când s-a apucat de cură. Fanii au complimentat-o imediat pentru felul în care arată, după ce actrița a postat imagini cu ea în costum de baie:

Wow, ce frumusețe sexy”, „Superbă”, „Tare!”, i-au scris fanii.

„În primul rând nu mai am burta atât de umflată, dar și picioarele mi s-au subțiat! Nu pot să vă explic cât de fericită sunt, mai ales că urmează un proiect în costum de baie, și îi multumesc Ancai, pentru ca m-a ajutat nu doar sa slabesc, dar și să mă pot afișa din nou în costum de baie fără teamă!”, a dezvăluit actrița. 

Recent, Diana Dumitrescu a făcut furori la un eveniment monden, unde s-a afișat într-o rochie neagră, crăpată pe picior. 
 

Sursă foto: Instagram/dianaidumitrescu

Vezi și: Trendurile anului 2022 de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies