Cum arată, după un an de alăptare, fotomodelul care și-a hrănit fiica la sân pe catwalk. Ce decizie radicală a luat


Mara Martin a născut o fetiță în martie 2018, iar la mijlocul lunii iulie defila pe podium cu ea în brațe. 


Fotomodelul de 32 de ani din Michigan a fost vedeta Săptămânii modei de la Miami, care a avut loc la jumătatea lunii iulie a anului trecut. Atunci, Mara Martin a defilat în brațe cu fetița ei, Aria, căreia i s-a făcut foame chiar înainte ca ea să intre pe catwalk. Mara a explicat atunci, într-un interviu pentru Perfecte.ro, cum a luat decizia de a o alăpta în timpul reprezentației.

După aproape un an de alăptare, Mara Martin continuă să facă ședințe foto în costume de baie și să-și mențină corpul „apt” pentru campaniile publicitare. 

FOTO: Instagram

Cu toate acestea, modelul a anunțat că perioada pe care a petrecut-o acasă, alături de fiica ei, a determinat-o să ia o decizie radicală în ceea ce privește corpul ei. Mara nu a trecut cu vederea că trupul ei a trecut prin transformări substanțiale, însă a anunțat că nu mai vrea să facă parte din niciuna dintre categoriile pe care societatea le folosește pentru a descrie femeile.

„Corp de mamă, corp curbat, nu suficient de curbat, model midi, femeie eșantion, slăbuță... Aș putea continua la nesfârșit cu aceste categorii pe care societatea le folosește pentru a descrie femeile. Suntem mai mult decât corpurile noastre și felul în care arată sau decât categoriile în care suntem incluse. Haideți să sărbătorim ceea ce pot face corpurile noastre, nu doar cum arată ele! Cine e cu mine?”, a scris Mara pe Instagram.

Fotomodelul a recunoscut de când e mamă s-a schimbat vizibil, dar că nu e deranjată de această tranformare. „Șoldurile mele sunt mai largi, sânii sunt mai mari și apreciez felul în care arăt la un an după ce a venit pe lume Aria. Corpul meu se schimbă mereu și m-am obișnuit cu asta. Așa că nu mă mai obsedează să încap într-o anume măsură”, s-a confesat Mara Martin.

Citește și: Mara Martin, sfat pentru românce: „Fiți încrezătoare în alegerile voastre ca mame”

Modelul din Michingan, care acum locuiește la Miami, a devenit o susținătoare înflăcărată a hrănirii la sân a copiilor. Ea continuă să aibă un contract cu revista Sports Illustrated, pentru care realizează ședințe foto în costume de baie.

  • Cum arată, după un an de alăptare, fotomodelul care și-a hrănit fiica la sân pe catwalk. Ce decizie radicală a luat
Modifică setările cookies