Cum arată Elena Băsescu la aproape 42 de ani. Fotografia cu care și-a surprins fanii de pe Instagram


Elena Băsescu postează rar imagini pe contul de socializare, însă atunci când o face stârnește vâlvă în social media. 


Dacă unii internauții îi fac complimente, alții se declară siderați de transformarea fizică a mezinei fostului președinte Traian Băsescu. 

Presa a scris în repetate rânduri despre intervențiile estetice care i-au transformat complet chipul în ultimii ani.

La 41 de ani și după trei sarcini, Elena Băsescu are o siluetă de invidiat. Fiica cea mică a fostului președinte al României este o împătimită a sportului și are mare grijă și la alimentație. 

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, Elena apare într-un deux-pieces elegant, de culoare roșie. Cu un zâmbet de reclamă, bruneta a apelat și la câteva filtre de înfrumusețare, lucru observat imediat de internauți. 

Pentru a nu a da apă la moară cârcotașilor, Elena a decis să limiteze comentariile la postare, la scurt timp după ce a publicat fotografia. 

Elena Băsescu este mama a trei copii: Sofia Anais și Traian Junior, din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar mezina Anastasie, din relația cu Cătălin Gheorghe, poreclit “Tomată”. De când s-a lăsat de politică, Elena Băsescu a devenit antreprenoare. La începutul anului, bruneta a decis însă să renunțe la business-ul cu haine pentru copii. 

Fotografii: Facebook/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies