Cum arată familia Reginei Rania. Casa Regală a Iordaniei a postat fotografia oficială de sărbători


Familia Reginei Rania a Iordaniei a transmis un mesaj plin de speranță pentru anul care vine. 


Regina consoartă a Iordaniei, Rania, este o figură extrem de populară la nivel mondial, grație implicării sale în acțiuni caritabile. Rania Al Abdullah (48 de ani) și-a prezentat familia într-o fotografie oficială de Anul Nou, pe care a postat-o pe Instagram. Rania, soțul ei, Regele Abdullah II bin Al-Hussein, și cei patru copii ai lor, au transmis un mesaj de recunoștință pentru anul care se încheie și plin de speranță pentru cel care se apropie.

Putem întâmpina Anul Nou cu recunoștință pentru toate lucrurile binecuvântate și cu speranța într-un viitor mai bun”, scrie în mesajul postat de Regină pe contul ei de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

 

Rania, născută în Kuweit din părinți palestinieni, a devenit regină în februarie 1999, odată cu soțul ei, Abdullah II bin Al-Hussein. Cei doi s-au cunoscut în 1992, pe când Abdullah era prinț. S-au logodit șase luni mai tâziu și au făcut nunta la 10 iunie 1993.  

Regele Abdullah descinde din familia Hashemite, care conduce Iordania din 1921. El l-a urmat la tron pe tatăl său, Regele Hussein, care a murit în 1999.

Cuplul regal are patru copii, doi băieți și două fete, care poartă titulatura de prinț și prințesă. 

Prințul moștenitor Hussein (24 de ani) este primul copil al Reginei Rania și îl va succeda pe tatăl său la conducerea țării. În prezent, prințul activează în Armata Iordaniei și are rang de locotenent. Deși s-a născut în Amman, prințul Hussein s-a școlit în SUA, unde a absolvit Universitatea Georgetown din Washington, specializarea Istorie internațională.

Prințesa Iman (22 de ani), fiica cea mare a cuplului regal, a absolvit cursurile Academiei Internaționale din Amman, dar s-a înscris și la studii în SUA. Prințesa urmează aceeași universitate pe care a frecventat-o fratele ei mai mare, prințul Hussein.

Citește și: Regina Rania, apariție impecabilă într-o fustă-pantalon de 235 de lei

Prințesa Salma (18 ani) este cel de-al treilea copil al Familiei Regale din Iordania. Născută în 26 deptembrie 2000, prințesa a absolvit Academia Internațională din Amman în mai 2018. Tot în acest an a urmat un curs la Academia Militară Regală „Sandhurst” din Marea Britanie, instituția însărcinată cu prima instruire a ofițerilor. 

Prințul Hashem (13 ani) este mezinul familiei și al doilea în linia succesorală, după fratele său mai mare, prințul Hussein.   

related posts

Modifică setările cookies