Cum arată fiica din flori a prințului Albert de Monaco. Are 27 de ani și este leită bunica sa, Grace Kelly


Jazmin Grace Grimaldi a apărut în lumina reflectoarelor la 14 ani, atunci când Prințul Albert de Monaco a recunoscut-o oficial drept fiica sa. 


Acum, la 27 de ani, Jazmin, care trăiește în New York, vorbește despre relația dintre ea și tatăl său și despre cum a fost primită în familia regală de la Monaco.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Ilie Năstase și Brigitte Sfăt la nunta de la Monaco?

Jazmin a reușit să stea departe de lumina reflectoarelor și să ducă o viață relativ normală în New York, însă aceasta și-a dorit dintotdeauna să aibă o relație cât mai strânsă cu faimosul său tată. Acum, Prințul Albert (57 de ani) și soția sa, Prințesa Charlene, au împreună doi gemeni - Prințul Jacques și Prințesa Gabriella - iar Jazmin spune că este nerăbdătoare să petreacă mai mult timp alături de frații săi vitregi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Avedon (@michaelavedon) on

”Abia aștept să-i văd crescând”, a declarat Jazmin, a cărei mamă este Tamara Rotolo, o americancă din California. ”Au amândoi ochi mari și albaștri și sunt atât de bine crescuți!”. 

Jazmin a venit pentru prima oară în Europa  la vârsta de 11 ani, pentru a-și cunoaște tatăl, și de atunci vizitează în mod regulat Monaco.

Pe lângă asemănarea fizică, Jazmin Grace Grimaldi împărtășește pasiunea pentru actorie cu bunica sa, Grace Kelly. ”Una dintre cele mai frumoase amintiri care au legătură cu bunica mea este când am văzut prima oară High Society. A fost prima oară când mi-am dat seama că avem o legătură. Și eu sunt pasionată de actorie, muzică și dans. Pentru mine, a fost un moment de-a dreptul impresionanat”.

Foto: Getty, Instagram

Vezi și: Prințesa Charlene de Monaco a fost înotătoare olimpică


FULLSCREEN
Cum arată fiica din flori a prințului Albert de Monaco. Are 27 de ani și este leită bunica sa, Grace Kelly
  • /

related posts