Cum arată în prezent actrița care o interpretează pe Sila. Cansu Dere, schimbare radicală de look


Cansu Dere este considerată una dintre cele mai bune actrițe din Turcia. Rolul din serialul „Sila” i-a adus recunoașterea internațională.  


Avea 26 de ani când a început filmările pentru serialul „Sila”, iar acum actrița are 41 de ani. Cansu Dere s-a bucurat întotdeauna de o siluetă impecabilă. Puțini știu că înainte de a păși în lumea cinematografiei, Cansu Dere a fost una dintre cele mai solicitate modele din Turcia. 

Cansu Dere este o fire mai discretă și nu prea discută despre viața ei personală, în schimb acceptă adesea să pozeze în reviste de modă. Recent, actrița a surprins cu noul ei look. Ea a apărut pe coperta noului număr Vogue Turcia.

Stiliștii i-au propus o coafură cu părul drept și breton, destul de neobișnuită pentru ea. În viața de zi cu zi, actrița își poartă părul ondulat lăsat pe spate sau prins. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Cansu Dere are milioane de fani în toată lumea. La fiecare apariție publică, ea nu ratează ocazia să facă fotografii cu admiratorii ei. 

Citește și: Imagini nemaivazute din culisele "Puterea Destinului". Cum arata Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt in spatele camerelor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

 

Poți urmări serialul Sila (Puterea destinului) pe VOYO

Sursă foto: Instagram/ Cansu Dere

Vezi și: Previziuni astrale pentru prima parte a lunii Septembrie


 

related posts

Modifică setările cookies