Cum arată în prezent Boran din serialul „Sila”. Mehmet Akif Alakurt a renunțat la celebritate


Mehmet Akif Alakurt a frânt multe inimi cu rolul din serialul „Sila”, disponibil pe VOYO. Personajul Boran pe care îl interpretează a fost îndrăgit imediat de telespectatoare, iar starul s-a transformat într-un adevărat sex-simbol în multe țări. De câțiva ani, actorul duce o viață retrasă, renunțând la actorie.  


Actorul turc Mehmet Akif Alakurt (43 de ani) a fost inițial model, după care a cunoscut celebritatea odată cu rolul lui Boran din serialul „Sila”. Telespectatorii au îndrăgit imediat cuplul Sila-Boran, iar mult timp după finalizarea filmărilor au presupus că cei doi ar fi împreună și în viața reală. Informațiile false l-au afectat pe Mehmet Akif Alakurt, care nu odată a avut probleme cu presa. Acesta este unul dintre motivele pentru care a renunțat la celebritate și a adoptat un stil de viață retras. 

Paparazzi cu greu reușesc să obțină acum o poză cu Mehmet Akif Alakurt. Presa din Turcia a scris ultima dată că actorul ar locui într-un sat, situat la 16 km de orașul Kaș, provincia Antalya. El a fost văzut doar în compania câinelui său, din rasa ciobănesc german. Ulterior, Alakurt a negat vestea că locuiește în Antalya, scriind pe contul de Instagram: „Când a devenit Brazilia Antalya, băieți?”. Mai târziu actorul și-a șters contul de socializare. 

După rolul din Sila, actorul a mai jucat în serialele: Adanali (2008-2010), Fatih (2013) și Emanet (2014). 

 
Sursă foto: Instagram/ mehmetakifalakurtfantr
 
Vezi și: Giani Kiriță: "Sunt un om căruia nu-i place să piardă"
  • Cum arată în prezent Boran din serialul „Sila”. Mehmet Akif Alakurt a renunțat la celebritate

related posts

Modifică setările cookies