Cum arată în prezent Harry și Marv, cei doi hoți din „Singur acasă”? Cele mai recente fotografii cu Joe Pesci și Daniel Stern


Prima parte a filmlui „Singur acasă” a fost difuzată pe 17 decembrie 2022, de la ora 20.00, de PRO TV, pelicula fiind lider absolut de audiență.


Celebrul film care îl are în rolul principal pe Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, a fost urmărit de peste 2,2 milioane de români, iar cea de-a doua parte va fi difuzată pe 24 decembrie 2022, de la ora 20.00.

Odată cu difuzarea filmului, lumea nu l-a revăzut doar pe Kevin McCallister (Macaulay Culkin), ci au fost readuși în fața telespectatorilor și Harry și Marv, cei doi hoți din „Singur acasă”. Însă cine știe cum mai arată ei în prezent?

Interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern, cei doi hoți din „Singur acasă” au ajuns la vârsta de 79, respectiv 65 de ani. Și sunt de nerecunoscut!

Cele mai noi fotografii în care apar Joe Pesci și Daniel Stern au fost realizate în lunile octombrie și noiembrie ale anului 2022, și au fost publicate de Profimedia Images. Iar alte fotografii cu cei doi hoți din „Singur acasă” au fost publicate în anii trecuți de către Getty Images.

A doua parte a filmului, „Singur acasă – Pierdut în New York”, poate fi văzut pe 24 decembrie 2022, de la ora 20.00, pe PRO TV.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu

related posts

Modifică setările cookies