Cum arată în prezent surorile care au cucerit lumea cu o singură fotografie. Mulți au crezut că imaginea nu reflectă realitatea


Irina și Serafima Veselkina sunt printre cele mai cunoscute tinere modele din Rusia. Acum câțiva ani, una dintre fotografiile lor făcea înconjurul lumii, fiind distribuită intens pe rețelele sociale. Iată cum arată în prezent frumoasele surori. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by serafin veselkiny (@serafima_veselkiny)

Mulți au crezut că imaginea celor două fete din copilărie nu reflectă realitatea și că este editată foarte mult. Cu toate acestea, mama fetelor, Asya Veselkina, spune că s-a obișnuit deja cu astfel de comentarii, prin care oamenii se îndoiesc de frumusețea autentică a celor două, în special de culoarea ochilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @veselkina_asya

Cât de mult le iubesc pe cele două, seamănă atât de mult, dar în același timp sunt diferite. Mă amuză multe comentarii despre culoarea ochilor lor. Mă întreb, cum de adulții pot scrie astfel de prostii ... și da, culoarea ochilor se schimbă cu adevărat în funcție de lumină și de hainele pe care le poartă, dar nu are rost să le explic asta tuturor”, a scris ea într-o postare pe contul ei de Instagram.  

În prezent, fetele au 16, respectiv 12 ani și se bucură de succes în modelling. Ele au apărut în diverse reviste de modă și în campanii publicitare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @veselkina_asya

 
Vezi mai multe imagini cu familia fetelor în galeria foto.
 
 
Sursă foto: Instagram @veselkina_asya,   @ira_v_official
 
Vezi și: Papanași fierți și papanași prăjiți
 

related posts

Modifică setările cookies