Cum arată Ioana Filimon la un an după participarea la „Ferma. Un nou început”? Vedeta este foarte sexy


La începutul anului 2019, PRO TV aducea în fața telespectatorilor un nou format al emisiunii „Ferma Vedetelor”, care devenea „Ferma. Un nou început” și reușea rapid să cucerească publicul din România.


Emisiunea a fost lider de audiență și a adus în centrul atenției personaje precum Florin Pastramă, Marius Crăciun, Brigitte Sfăt, Otilia Bilionera, Geanina Ilieș, Cătălin Moroșanu, Diana Belbiță și Ioana Filimon. Dacă unii dintre concurenți au continuat să țină prima pagină a tabloidelor și au apărut constant în presa mondenă, alții au preferat să se retragă din atenția publicului și să apară cât mai rar în presă.

Una dintre persoanele care au dispărut din lumina reflectoarelor a fost Ioana Filimon, fostă Miss România, care și-a continuat cariera de model și care a mai apărut în presă doar din cauza unui scandal pe care l-a avut cu fostul ei iubit și despre care s-a spus că ar fi sechestrat-o în Turcia.

Acum, la un an după participarea la „Ferma. Un nou început”, Ioana Filimon demonstrează că este în continuare una dintre cele mai sexy femei din România și a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare în costum de baie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Maria Filimon (@ioanamariafilimon13) on

Fotografiile postate de Ioana Filimon au adunat rapid mii de like-uri, vedeta afirmând în descriere că abia așteaptă să vină vremea caldă. „Vreau să fie soare”, a scris aceasta în dreptul unei imagini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Maria Filimon (@ioanamariafilimon13) on

Vezi și: 

  • Cum arată Ioana Filimon la un an după participarea la „Ferma. Un nou început”? Vedeta este foarte sexy

related posts

Modifică setările cookies