Cum arată iubita celui mai scump fotbalist român, Răzvan Marin


Cumpărat de Ajax Amsterdam de la Standard Liege în schimbul a 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin este în mod oficial liderul unei generaţii care promite să schimbe în bine imaginea fotbalului românesc.


Prin acest preţ, proaspătul ,,lăncier” (aşa cum sunt supranumiţi alb-roşii din Amsterdam) ne aduce aminte de Adi Mutu şi Cristi Chivu, singurii jucători români din istorie care au fost transferaţi pe bani mai mulţi.

Citește și: Cum arată iubita lui Wladimir Klitschko, unul dintre cei mai apreciați boxeri din lume

În vârstă de 22 de ani, Răzvan Marin o duce bine nu numai pe plan profesional, ci şi sentimental. De aproape un an, cel mai scump fotbalist român al momentului o are alături pe Crina, o frumoasă studentă la Medicină Dentară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @crinnac on

Cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut Revelionul la Viena, iar în luna februarie au profitat din plin de o scurtă escapadă romantică în capitala Franţei. „Parisian love story” a ţinut să precizeze simpatica brunetă pe contul ei de Facebook, alăturând o fotografie făcută alături de Răzvan la Turnul Eiffel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @crinnac on

De altfel, Crina Cocoroveanu este pasionată de fotografie, dar şi de călătorii, aşa cum se poate remarca pe contul ei de Instagram. De asemenea, beneficiind de calităţi fizice care se apropie de perfecţiune, iubita lui Răzvan Marin nu ezită să pozeze sexy, în diverse ipostaze.

Foto: Agerpres, Instagram

Vezi și: La perete cu Alina Eremiarelated posts