Cum arată iubita lui Macaulay Culkin, căreia starul din Singur acasă i-a promis „câțiva copii drăguți”


Toți pământenii care au televizor acasă au auzit de Macaulay Culkin, dar cine e actuala lui iubită?


Starul din Home Alone nu se simte deloc singur acasă când prim preajmă este Brenda Song. Macaulay Culkin se iubește cu actrița asiatică din iulie 2017, după ce anterior trecuse printr-o relație de opt ani cu Mila Kunis. Actorul din Singur acasă mărturisește că simte că și-a găsit sufletul pereche și plănuiește să-și întemeieze o familie cu Brenda. 

„Relația asta e ok și, probabil, vom face câțiva copii împreună. Ce vreau să spun este că ne-am antrenat. Voi avea câțiva copii drăguți. Ea e asiatică, așa că vom avea niște copilași asiatici. Vor fi adorabili – o ceată de Sean Lennon în jurul casei, la asta mă gândesc”, a dezvăluit Culkin într-un podcast pentru Joe Rogan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanning with a sunburn. Haha. @revolve • matching set by: @privacypls #revolvesummer

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

Macaulay Culkin și iubita lui au jucat împreună în drama Changeland, lansată în iunie 2017. De fapt, acolo s-a aprins scânteia care i-a unit mai târziu. Recent, starul din Home Alone a dezvăluit că se uită cu iubita lui la Singur acasă, dar nu e chiar o activitate pe care să o îndrăgească.

Citește și: Ce face Macaulay Culkin când la TV rulează filmul Singur acasă

Brenda Song e o femeie care întoarce priviri când iese pe stradă, iar când postează pe Instagram o fotografie de la plajă, atmosfera se încinge. Nu e demirare, deoarece Brenda a început cariera în showbiz ca fotomodel, de la o vârstă fragedă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

Actrița iubește enorm copiii și petrece foarte mult timp în compania nepoatei sale. Postările ei de pe rețelele sociale au și menirea de a-i reaminti lui Macaulay Culkin că i-a promis niște copii drăguți.  

related posts

Modifică setările cookies