Cum arată iubitele durilor din filmele de acțiune: Jason Statham și Vin Diesel cu partenerele pe covorul roșu


Jason Statham și Vin Diesel sunt doi dintre cei mai apreciați actori din filmele de acțiune. Durii de pe marele ecran sunt însă niste mielușei în fața iubitelor lor.


La premiera Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw din Los Angeles Statham a venit însoțit de logodnica sa, Rosie Huntington-Whiteley, iar Vin Diesel a fost acompaniat la premiera The Lion King de iubita sa, Paloma Jiménez.

Rosie a aratat fabulos într-o rochie albă Atelier Versace, pe care a purtat-o fară lenjerie intimă. Ținuta albă, cu o bandă transparentă în lateral, i-a pus în valoare picioarele interminabile. În vârstă de 32 de ani, Rosie a devenit mămică în 2017: modelul și Jason Statham (51 de ani) au împreună un băiețel. Cei doi sunt împreună din 2010, iar în 2016 s-au logodit.

Celalalt “dur” din filmele de acțiune, Vin Diesel, a avut și el un weekend plin: a venit însoțit de partenera sa, Paloma Jimenez, și cei trei copii, la premiera filmului Lion King în Londra. 

Paloma a atras toate privirile pe covorul roșu, în rochia sa ivoire cu pelerină.

Cei doi au demonstrat că formează unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood la fiecare apariție pe covorul roșu. La petrecerea Vanity Fair din ianuarie Paloma a fost una dintre cele mai sexy vedete.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

  • Cum arată iubitele durilor din filmele de acțiune: Jason Statham și Vin Diesel cu partenerele pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies