Cum arată Iulia Vântur în rolul unui agent secret. ”Mereu m-am simțit action girl“


De când s-a mutat în India, Iulia Vântur s-a bucurat de succes în cinematografie. Rolul de agent secret, în serialul ”Jack Stall Dead” se pare că i s-a potrivit mănușă. 


Fanii Iuliei Vântur s-au bucurat să o vadă altfel decât în rochii diafane, așa cum apărea la fiecare ediție ”Dansez pentru tine”. În prezent, Iulia filmează pentru un serial produs la Londra, de Ali Jacko (multiplu campion mondial la kickboxing), cu un cast internațional și a publicat câteva imagini din timpul filmărilor pe contul ei de Instagram. 

În filmul ”Jack Stall Dead”, Iulia joacă rolul lui Jo Joyce, un agent secret, în cea mai importantă agenție a lumii, care nu lasă niciun caz nerezolvat și căreia nu îi este frică de nicio provocare.

Imaginile în care apare într-un costum negru, de piele, i-au făcut pe fanii Iuliei Vântur să facă asocieri cu alte personaje celebre.

”Cand am vazut poza aceasta mi-am zis in mintea mea: ce bine i s-ar potrivi Iuliei rolul din Catwoman! Esti atat de carismatica!”, i-a scris o admiratoare

”Privirea ta pătrunde prin ecran! Cei mai frumoși ochi, cea mai frumoasa și pătrunzătoare privire! Superba!”, ”Lady James Bond”, ”Este o imagine superbă”, au comentat alți urmăritori. 

Într-o altă postare, Iulia Vântur a prezentat o scenă în care se luptă, reușind să pună la pământ mai mulți infractori. 
 

Ca să intre în pielea personajului Jo, Iulia s-a antrenat cu un luptător de kickboxing: 

Dorind să obțin rezultate cât mai bune, m-am antrenat inițial prea mult, mușchii îmi deveniseră prea rigizi, făceam antrenamente câte patru ore continuu. Apoi, în Londra, m-am antrenat specific pentru scenele din film. Diminețile erau cele mai dificile. Simțeam că am fost lovită de tren și că nu pot să mă reasamblez. (...) Mă regăsesc în acest personaj. Mereu m-am simțit „action girl“, a spus Iulia Vântur într-un interviu pentru revista Unica

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ vanturiulia

Vezi și: Ce fac băieții pe Tik Tok?!

related posts

Modifică setările cookies