Cum arată Katie Piper la 12 ani după ce chipul i-a fost distrus cu acid sulfuric


Avea numai 24 de ani și viitorul suna bine pentru ea: era model și prezentatoare tv. Însă viața i-a fost complet dată peste cap în momentul în care un bărbat a atacat-o și i-a turnat acid sulfuric pe față, angajat fiind de fostul ei iubit. Au trecut 12 ani de când Katie Piper a fost la un pas să își piardă viața. A rămas cu fața distrusă, și-a pierdut vederea la un ochi și a suferit traume psihologice îngrozitoare.


O adevărată luptătoare, Katie Piper a suferit mai mult de 40 de operații estetice. A trecut prin chinuri cumplite, însă povestea ei a inspirat milioane de femei. Si-a învins temerile și și-a acceptat noul look. Deși nu a mai revenit la chipul de altă dată, vedeta își poartă cu demnitate cicatricile de pe față și de pe piept.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations @clairemeehan14 you have won the affirmation competition ⭐️ It was really hard to pick my favourite affirmation as so many struck a chord with me- I’ve decided I’m going to screen shot and share lots of them in my stories over the weeks as I think they could really help lift people in difficult moments. The book I’m holding is called Start Your Day With Katie and is the same book that I read everyday on stories with a positive affirmation for the day. The book is available on @amazon Claire you have won this signed copy ???? Go to my stories to read Claire’s affirmation

A post shared by K A T I E P I P E R (@katiepiper_) on

Foto: Katie Piper, 2020, sursa foto: PROFIMEDIA

Are o fundație caritabilă prin care încearcă să ajute oameni cu diverse probleme.

Deși I se părea imposibil la un moment dat, Katie Piper a întâlnit și dragostea adevărată: în prezent este căsătorită și are două fetițe.

De curând, vedeta britanică a fost desemnată ambasador al unui brand de produse de îngrijire pentru păr. Lui Katie nu îi vine să creadă, în condițiile în care în 2008 rămăsese aproape cheală în urma atacului.

Katie Piper, o învingătoare

Katie își amintește perfect momentul în care, în plină stradă, un bărbat i-a aruncat pe față acid sufuric: ‘Nu mă gadeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească,” povestestea mai demult prezentatoarea TV.

‘Danny m-a sunat în noaptea dinaintea evenimentului și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest,” își amintește Katie.

În timpul tratamentului inițial pentru arsurile de gradul trei pe care le-a suferit, Katie, care a orbit cu un ochi, nu putea să comunice cu părinții ei decât în scris. În primul său bilet, își întreba părinții: “Am murit?”. În altul, tanara i-a rugat:“Omorați-mă”.

 

Cu ajutorul celor din jur, Katie a reușit până la urma să treacă peste evenimentul care a marcat-o pe viață. A suferit peste 40 de operații estetice și transplanturi de piele și a fost nevoită ca luni în șir să poarte o mască pe față. “ Deși cicatricele îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă,” a declarat Katie Piper.

 

Urmările grave nu au descurajat-o pe Katie, care și-a schimbat complet modul de a vedea viață. “Frumusețea însemna pentru mine să fiu persoana cu cel mai mișto chip, persoana cea mai drăguță din încăperea în care mă aflam. Asta credeam că înseamnă frumusețea. Dar am realizat că de fapt nu în asta constă. Aceea era doar o falsă și o superficială perspectivă”, spunea Katie.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proasta!”

related posts

Modifică setările cookies