Cum arăta Kim Kardashian în urmă cu 25 de ani. Transformarea e incredibilă


Kim Kardashian este una dintre cele mai apreciate, dar și invidiate vedete din lume. Are o familie minunată, o avere impresionantă și arată foarte bine la 39 de ani. 


Kim Kardashian a avut o revelație când soțul ei, Kanye West, i-a atras atenția că e prea sexy. Starleta mărturisește acum că nu mai poate să butoneze telefonul de față cu copiii ei fiindcă rețelele ei sociale sunt pline de fotografii cu ea în pielea goală. 

Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta a început să publice poze și clipuri mai cuminți, așa cum este și fotografia cu ea, de acum 25 de ani, când era o adolescentă cât se poate de normală, fără pretenții și cu un look natural. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7th grade coolness

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

”Nu știu dacă faptul că soțul meu mi-a spus că uneori sunt prea sexy este exagerat și el nu se simte confortabil cu asta. L-am ascultat și l-am înțeles. Totuși, la sfârșitul zilei, el îmi lasă mereu libertatea să fiu și să fac ce vreau. Dar am avut un soi de trezire. Am realizat că nu mai pot nici să dau scroll pe Instagram de față cu copiii mei fără să-mi apară în feed nuditate completă, mai tot timpul. Și, cu siguranță, eu am contribuit la asta”, a dezvăluit Kim Kardashian într-un interviu pentru The Cut.

Kim Kardashian a dezvăluit că izolarea la domiciliu este foarte grea fiindcă o ține departe de surorile ei. Vedeta le-a spus fanilor ei că se gândește mereu la ele și îi sfătuiește pe toți cei care se mai aventurează în locuri aglomerate să se izoleze la domiciliu, chiar dacă e greu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„E greu, dar  trebuie să facem asta pentru siguranța noastră și a tuturor. Vă rog să nu ignorați avertismentele de a sta în casă, pentru a stopa răspândirea acestui virus. Vom trece peste asta”, a scris starleta pe Instagram.

 

Un cântareț anonim, pe primul loc în Trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 24

related posts

Modifică setările cookies