Cum arată la 21 de ani Cindy Kimberly, bona de care Justin Bieber s-a îndrăgostit pe Instagram în urmă cu 4 ani


Avea numai 17 ani, visa să devină model, dar lucra că bona și câștiga 3 dolari pe oră. Apoi o singură propoziție i-a schimbat viața. "OMG who is this" – “Dumnezeule, cine e fata asta” -  a scris Justin Bieber pe Instagram, iar restul e istorie.


De atunci Cindy Kimberly a devenit model și influencer pe Instagram. Aproape 6.5 milioane de oameni o urmăresc pe rețelele de socializare. Bruneta cu buze senzuale are acum 21 de ani și impresionează în continuare cu frumusețea sa.

 

 

Foto: Poza care i-a adus celebritatea in 2016

Tabloidele scriu însă că tânăra ar fi apelat la câteva intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți look-ul. Specialiștii afirmă că și-ar fi făcut rinoplastie și și-ar fi mărit buzele.

 

"Când am văzut că Justin Bieber întreabă de mine, m-am emoționat, pentru că sunt mare fană a lui. Totul pare un vis. Justin mi-a schimbat viața", spunea tânără de origine spaniolă în 2016.

 

Frumusețea a transformat-o în una din cele mai curtate tinere din Spania. Tabloidele au scris că aceasta ar fi avut o relație cu pilotul Lewis Hamilton și cu modelul de origine olandeză Neels Visser.

VEZI VIDEO: Jena Frumes și Jasmine Sanders, blondele exotice care seamănă atât de mult încât nu le poți deosebi

FULLSCREEN
Cum arată la 21 de ani “bona” pe care Justin Bieber a transformat-o în vedetă peste noapte în urmă cu 4 ani
  • /

related posts