Cum arată, la 51 de ani, fosta iubită a Angelinei Jolie. ”M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”


Pentru câțiva ani, în timp ce era căsătorită cu un  bărbat, Angelina Jolie a avut parte de o relație sentimentală intensă cu modelul și actrița Jenny Shimizu.


La ora actuală, Jenny Shimizu are 50 de ani și este lesbiană declarată. Cele două s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei ”Foxfire”, în 1996.

Citește și: Zahara, fiica Angelinei Jolie, a împlinit 14 ani. S-a transformat într-o domnișoară superbă

Deși, la acea vreme, Angelina Jolie era căsătorită cu primul ei soț, actorul britanic Jonny Lee Miller, actrița descrie întâlnirea cu Shimizu o experiență extrem de puternică. ”M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”, a declarat Jolie în 1997, într-un interviu pentru revista Girlfriends. ”De fapt, credeam că o să pierd rolul din cauza ei. Este superbă. Ne-am distrat de minune pe platourile de filmare”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie ✞ (@xiii.jolie) on

Angelina Jolie a adăugat, în cadrul aceluiași interviu: ”Probabil că m-aș fi căsătorit cu Jenny Shimizu dacă nu aș fi fost măritată cu primul meu soț”. 

Mulți ani mai târziu, Jolie i-a mărturisit legendarei Barbara Walters că atracția sexuală intensă pe care a simțit-o pentru Jenny Shimizu a surprins-o până și pe ea. 

”Mi-am dat seama că toate aceste sentimente pe care le aveam pentru bărbați acum le simțeam pentru o femeie. Voiam să o sărut și să o ating”.

Relația de iubire dintre Angelina și Jenny a continuat timp de trei ani, în perioada în care Jolie era căsătorită cu Miller, dar și după divorțul dintre cei doi actori. De asemenea, conform The New York Daily News, cele două au continuat să se iubească chiar și după ce Angelina Jolie s-a implicat în relații sentimentale cu alți bărbați. 

În septembrie 2014, la câteva săptămâni după ce Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt, Shimizu s-a măritat de asemenea, cu Michelle Haper, un nume cunoscut în lumea modei. Deși Shimizu a invitat-o pe Angelina la nuntă, aceasta a refuzat să vină.

Foto. Getty, Instagram

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna viitoare în serialul VLAD

FULLSCREEN
Cum arată, la 51 de ani, fosta iubită a Angelinei Jolie. ”M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”
  • /

related posts