Cum arată, la 63 de ani, Iman, primul supermodel de culoare din istorie


Recent, Iman Bowie, soția regretatului artist David Bowie, a avut o apariție de senzație pe covorul roșu. 

Tag-uri: #Iman #supermodel

Iman, pe numele său real Zara Mohamed Abdulmajid, originară din Somalia, a fost prima femeie de culoare care s-a impus pe catwalk-ul modellingului internațional. 

Într-un interviu recent pentru www.net-a-porter.com, aceasta a vorbit despre retragerea sa timpurie din industrie, declarând că s-a datorat, în mare parte, popularității în creștere a superbelor Cindy Crawford și Naomi Campbell.

Aceasta a vorbit despre decizia sa de a întrerupe o carieră de succes, la sfârșitul anilor 80, ajungând la concluzia că impunerea în industrie a altor supermodele a forțat-o să facă acest lucru. 

Răspunsul filosofic este că știam că nu mai pot face mai mult, așa că simțeam nevoia să mă îndepărtez pentru a începe ceva nou. Adevărul mai puțin filosofic este că veneau din spate Linda Evangelista, Naomi, Christy Turlington și Cindy Crawford și ele urmau să mă înlăture oricum, așa că a trebuit să știu când să renunț cu grație”.

De asemenea, Iman intenționează să o țină departe pe Alexandria, fiica sa și a lui David Bowie, care tocmai a împlinit 18 ani, de industria modellingului - în special că lumea modei i-a făcut deja oferte generoase.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cum arată, la 63 de ani, Iman, primul supermodel de culoare din istorie
  • /

related posts

Modifică setările cookies