Cum arată la 66 de ani prima soție a lui Tom Cruise, Mimi Rogers. Ea l-a introdus în tainele Scientologiei


Înainte să fie un actor faimos, dar totuși cu o carieră promițătoare în față, Tom Cruise s-a grăbit să ajungă la altar. A făcut-o pe când avea numai 25 de ani!


În 1987, Tom Cruise s-a căsătorit pentru prima oară, cu actrița Mimi Rogers, cu 7 ani mai în vârstă ca el. Căsnicia nu a durat mau mult de trei ani. Totuși a fost timp suficient pentru că Mimi să îl atragă pe Tom în brațele Scientologiei. Între timp, Tom Cruise a ajuns unul dintre cei mai importanți lideri ai Bisericii Scientologice, însă Mimi Rogers a abandonat această religie.

După divorț, Mimi a făcut o remarcă în Playboy despre Tom Cruise, care nu a fost pe placul actorului. L-a comparat cu un călugăr când venea vorba de momentele lor intime: “El credea că trebuie să fie celibatar că să își păstreze puritatea ‘instrumentului’.” Ulterior actrița și-a retras declarațiile, spunând că au fost interpretate greșit.

În prezent, Mimi Rogers este căsătorită cu producătorul Chris Ciaffa și împreună au doi copii.

La 66 de ani, Mimi Rogers este o doamna elegantă, încă prezentă în viață modena de la Hollywood. Nu refuză aparițiile pe covorul roșu, unde reușește să aibă apariții apreciate.

Sursa foto: GETTY IMAGES

 

Viralul Anului 2022 pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies