Cum arată Lady Gaga în rolul Harley Quinn. Artista joacă în „Joker: Folie à Deux”, alături de Joaquin Phoenix


A apărut prima imagine cu Lady Gaga din cel mai nou film în care joacă, „Joker: Folie à Deux”. 


Se pare că Joaquin Phoenix va avea o companie destul de interesantă în „Joker:Folie à Deux”. Personajul Harley Quinn, jucat de Lady Gaga, a fost dezvăluit de producători, prin noi fotografii. Astfel, putem vedea ce costum și ce machiaj deosebit va avea actrița în cel mai nou film al ei. 

Fotografiile par să prezinte o scenă în care apare o mulțime de oameni, cu ofițeri de poliție din Gotham escortând personajul lui Gaga într-o clădire guvernamentală. Protestatarii țin pancarte cu mesaje precum „Free Joker”, „Justice 4 Joker”, „Joker Marry Me” și altele. În mulțime sunt oameni cu peruci colorate și cu măști de clovn. 

Într-o scenă filmată la Primăria din New York, actrița se oprește în fața unei femei care ține în mână un ziar cu titlul „Crazy in Love”. În clipa următoare, nebuna, care în curând va fi cunoscută drept Harley Quinn, și-a pus mâinile pe fața femeii și o sărută pe buze. 

Filmul va apărea în cinematografele din SUA pe 9 octombrie 2024, potrivit variety.com

În 2019, Lady Gaga a câștigat premiul Oscar la categoria „Best Original Song” pentru piesa-fenomen, „Shallow” din filmul „A Star Is Born”, iar anul acesta a fost nominalizată, la aceeași categorie, pentru piesa "Hold My Hand" din „Top Gun: Maverick”. 

 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: "Vorbește lumea" la Paris, cu Jennifer Aniston și Adam Sandler

  • Cum arată Lady Gaga în rolul Harley Quinn. Artista joacă în „Joker: Folie à Deux”, alături de Joaquin Phoenix

related posts

Modifică setările cookies