Cum arăta Loredana când cânta la aniversarea Elenei Ceaușescu 


Călin Geambașu a postat pe pagina sa de Facebook un video prezent pe Youtube în care apare Loredana Groza, foarte, foarte tânără, într-o zi de sărbătoare pentru Elena Ceaușescu. 
 


Născută pe 10 iunie 1970, Lori are în prezent 52 de ani, iar la Revoluție avea 19 ani. La filmarea videoclipului era în mod clar și mai tânără de atât, dar vestimentația era una extrem de serioasă, așa cum cereau vremurile și regulile impuse. 
 
Loredana, care a devenit cunoscută chiar din adolescență povestea, citată de Fanatik, că a avut mari probleme pentru că era...prea sexy și frumoasă:
 
"Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții. Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.”
 

Până în ziua de azi, Loredana s-a menținut la fel de frumoasă și de sexy și, din fericire, nu mai există reguli stricte care să îi definească aparițiile. 

În Galeria FOTO puteți vedea cum arată Lori ATUNCI și ACUM 

FOTO: LOREDANA GROZA INSTAGRAM

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies