Cum arată mama frumoasei Paris Jackson, femeia care i-a facut doi copii lui Michael Jackson


Debbie Rowe a fost căsătorită cu Michael Jackson în perioada 1996-1999. Ea i-a născut pe Paris și Prince, după ce a trecut printr-o inseminare artificială. 


Debbie Rowe, fosta soție a lui Michael Jackson are acum 60 de ani. La câteva zile după moartea starului,  ea uimea o lume întreagă cu declarațiile ei. Regele muzicii pop nu era tatăl biologic al copiilor, ci un donator anonim și  anunța că nu va lupta pentru custodia micuților și că "nu se așteaptă să îi mai vadă vreodată".

Citește și: Fiica lui Michael Jackson, internată

Rowe lucra că asistență medicală pentru un dermatolog de la Hollywood când l-a cunoscut pe Jackson. După ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destrămat, în 1996, Debbie a încheiat o înțelegere cu cântărețul pentru a-i oferi un copil. S-au căsătorit în Sydney, Australia, pe când Rowe era însărcinată în șase luni cu Prince Michael.

 

Michael Jackson și Debbie Rowe au divorțat în 1999, după 3 ani de căsnicie, la scurt timp după ce fosta infirmieră a descoperit că nu mai poate avea copii. 

În urmă procesului de divorț, Jackson a fost de acord să-i plătească lui Rowe 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divorț și 600.000 de euro anual pentru următorii șase ani. Rowe a mai primit o casă în Beverly Hills și o mașină marca Ford Explorer din 1998. Ea a fost de acord să-și viziteze copiii doar o dată la 45 de zile, conform deciziei judecătorești.

În anul 2001, fosta soție a lui Michael Jackson a renunțat la drepturile sale parentale contra sumei de circa 5 milioane de euro.  Deși cei doi copii au avut contacte minime cu mama lor în copilărie, după moarte lui Michael, ei s-au apropiat și s-au vizitat destul de des. 

Paris i-a fost aproape mamei sale mai ales în ultimii 3 ani, de când femeia a descoperit că are cancer la sân.

 

Vezi și:

FULLSCREEN
Cum arată acum fosta soție a lui Michael Jackson, mama lui Paris și a lui Prince
  • /

related posts

Modifică setările cookies