Cum arată mașina în care Prințul Phillip va fi transportat pe ultimul drum. A fost realizată în 16 ani, după un design propus de Duce


Timp de 16 ani, Prințul Phillip s-a ocupat de aranjarea mașinii cu care urmează să fie transportat în ziua înmormântării.


Automobilul, un Land Rover Defender TD5 130, a trecut prin mai multe modificări de-a lungul timpului, una dintre acestea având fiind schimbarea culorii într-o nuanță de verde închis.

Realizarea mașinii a început în 2003 și a fost finalizată în 2019, când prințul Phillip avea 98 de ani. Între timp, aceasta a mai fost aranjată pentru a se potrivi dimensiunilor coșciugului și a fost echipată cu anumite elemente care să asigure securitatea.

”Suntem privilegiați că am avut o legătură lungă și fericită cu Ducele de Edinburgh pentru atâția ani. De asemenea, suntem onorați că mașina pe care a realizat-o va fi folosită la funeralii. Ducele a fost un adevărat campion în ceea ce privește design-ul, ingineria și tehnologia. A fost un om remarcabil și ne va lipsi enorm”, a declarat Thierry Bollore, director executiv la Land Rover.

sursa foto: Getty Images

'Just stick me in the back of a Land Rover and drive me to Windsor': Prince Philip is getting the no-nonsense funeral he wanted

Publicată de Daily Mail pe Joi, 15 aprilie 2021

related posts

Modifică setările cookies