Cum arată modelul Claudia Schiffer, în costum de baie, la 53 de ani. Complimentele din partea fanilor nu au întârziat să apară


La 53 de ani, modelul Claudia Schiffer și-a uimit fanii cu o apariție incendiară, pe rețelele se socializare. Cu ocazia zilei sale de naștere, a postat câteva fotografii din Grecia, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost modul în care arată la cei peste 50 de ani ai săi.


Claudia Schiffer nu a vrut să lase ziua ei de naștere să treacă oricum, motiv pentru care, a plecat într-o vacanță, în Grecia, alături de cele mai dragi persoane. Modelul s-a lăsat fotografiat într-un costum de baie, care i-a scos în evidență formele, ceea ce a atras complimente după complimente din partea internauților.

Fotomodelul a fost filmat în timp ce stă cu mâna întinsă, pentru ca un fluture să se așeze pe ea, însă costumul de baie din două piese a furat toate privirile, iar mii de complimente s-au îndreptat către aceasta.

Mai mult decât atât, a decis să împartă bucuria zilei sale de naștere și cu fanii ei din mediul online, motiv pentru care, le-a permis să arunce o privire în interiorul petrecerii aniversare. Totul a avut loc într-o destinație de vis, alături de cele mai apropiate persoane, petrecerea culminând cu un tort cu ciocolată, alături de urarea „La mulți ani!”.

„Sărbătorind în paradisul grecesc, alături de un prieten special, care a venit pentru a-mi ura «La mulți ani!»”, a postat modelul, în mediul online, în dreptul imaginilor de pe tărâmul grecesc.

În ciuda faptului că a împlinit 53 de ani, aceasta vedea bătrânețea ca pe ceva „normal”, motiv pentru care, invidia la adresa altor modele nu își face loc: „Nu trebuie să fii catalogat toată viața ca fiind frumos. Este o amintire frumoasă, dar, apoi, vine următoarea generație. Pentru mine, este ceva normal, să predau ștafeta, să nu fiu invidioasă sau geloasă”. 

Sursa foto: claudiaschiffer/ Instagram, Getty Images

related posts

Modifică setările cookies