Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani


Monica Tatoiu s-a fotografiat în costum de baie și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Iată cum arată femeia de afaceri, la 66 de ani! 


Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Aceasta nu doar că a reușit să își creeze o imagine foarte bună în industria antreprenorială, ci are și o familie superbă. Împreună cu soțul ei, Monica Tatoiu a plecat în vacanță, de unde a postat o mulțime de fotografii. Vedeta s-a fotografiat și a postat imagini în costum de baie, la 66 de ani.

După ce a slăbit cu ajutorul dietei „Balerina”, Monica Tatoiu și-a etalat trupul pe malul mării. Aceasta a împlinit 66 de ani pe 21 iunie și a sărbătorit în Franța alături de Victor Tatoiu, bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de 30 de ani. 

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina', a declarat ea pentru Click.ro.

Care este dorința Monicăi Tatoiu, la 66 de ani

Monica Tatoiu a menționat faptul că, la 66 de ani, nu are decât o singură dorință: aceea ca în anul ce urmează să poată să alerge cel puțin o zi.

„Soțul meu a plătit masa la restaurant de ziua mea…Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la el, între drumuri! Vreau ca în 2023 să pot să alerg măcar 10 minute…', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Monica Tatoiu/Facebook

related posts

Modifică setările cookies