Cum arăta Nicole Kidman la 16 ani. Actrița a devenit tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor


La 54 de ani, Nicole Kidman arată impecabil la fiecare apariție pe covorul roșu. Cine s-ar fi gândit că australianca roșcată și cu părul vâlvoi avea să devină una dintre cele mai atrăgătoare actrițe de la Hollywood. 

Tag-uri:

Fanii protagonistei din Moulin Rouge! (2001) au postat recent pe Instagram o fotografie cu Nicole de pe vremea când era elevă. Nicole avea doar 16 ani și încă nici nu bănuia ce carieră strălucită o așteaptă. 

Iată cum arată actrița în prezent. În imaginea de mai jos, Nicole Kidman și soțul ei Keith Urban sunt prezenți la premiera din Australia a filmului „Being The Ricardos”, pe 15 decembrie 2021. Chiar dacă pe chipul vedetei se observă ridurile, eleganța și rafinamentul ei te cucerește imediat. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Cu o siluetă de invidiat, Nicole Kidman a făcut senzație recent și cu apariția sa pe coperta revistei Vanity Fair într-o ținută sumară. Fotografia a stârnit critici, unii fani considerând că outfitul este nepotrivit pentru diva de la Hollywood. În plus, aceștia mai cred că imaginea este editată prea mult. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Anul acesta, Nicole Kidman a fost nominalizată pentru a cincea oară în carieră la premiile Oscar. Ea a pozat într-o ediție specială Vanity Fair ce sărbătorește personalitățile care au depășit granițele de la , alături de alți actori printre care: Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Andrew Garfield, Michaela Jae Rodriguez, Benedict Cumberbatch și Simu Liu. 

Sursă foto: Getty Images,  Instagram/ nicolekidman, Vanity Fair 

Vezi și: Operațiile estetice ale vedetelor de la Hollywood

 


related posts

Modifică setările cookies