Cum arată noul iubit al Monicăi Bellucci. Este un artist cu 18 ani mai tânăr decât ea


La 54 de ani, Monica Bellucci are un nou iubit, cu 18 ani mai tânăr decât ea. Acesta, orginar din Paris, nu este un oarecare.


Divorțată de actorul Vincent Cassel, alături de care are două fetițe, Deva și Leonie, Monica Bellucci trăiește, la ora actuală, o poveste de dragoste cu un cunoscut sculptor din Paris, pe numele lui Nicolas Lefebvre.

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Vincent Cassel pe Monica Belluci. Noua lui soție e mai tânără cu 30 de ani

Aceasta a recunoscut, încă de anul trecut, că este îndrăgostită, dar a refuzat să dezvăluie identitatea noului bărbat din viața ei, spunând doar: ”Bărbatul cu care îmi împart viața nu are aceeași slujbă ca și mine, dar călătorește mult. Stilul lui de viață îi permite să-l înțeleagă pe al meu”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Déesses Mère, Nicolas Lefebvre (@nicolaslefebvre.artist) on

Povestea lor de iubire a început vara trecută. Nicolas Lefebvre, născut în 1982, la Boulogne-Billancourt, a fost pasionat, de tânăr, de operele lui André Breton, Miro sau Brâncuși.

După ce a studiat istoria artei la Ecole du Louvre, Nicolas a plecat în Peru pentru a căuta mobilă din anii 50. ”În timpul acestei expediții, acesta și-a aprofundat cunoștințele în domeniul care îl atrage cel mai mult: arta primitivă, naivă”, se poate citi în biografia disponibilă pe site-ul lui.

Artist autodidact, scenograf, acesta își traduce spiritul său artistic în operele de artă, pe care le expune, regulat, încă din anii 2000. Nicolas este tatăl unei fetițe de șase ani, Anahi, dintr-o relație anterioară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Déesses Mère, Nicolas Lefebvre (@nicolaslefebvre.artist) on

Deși se declară îndrăgostită de Nicolas, Monica Bellucci nu se mai gândește la căsătorie. ”Cine poate ști ceea ce ne rezervă viitorul? Căsnicia este ceva ce hotărăsc doi oameni, la un moment dat, în viață. Când ai fost deja căsătorit, ai nevoie de mai mult timp pentru a face din nou acest pas”, a declarat Monica Bellucci pentru Paris Match.

Foto: Getty, Instagram

related posts