Cum arată oaza de verdeață unde stă Andreea Bănică în carantină. Cântăreața se mândrește cu casa ei superbă


De când este stare de urgență în România și vedetele sunt și ele în carantină, tot mai multe postează imagini de acasă, stârnind curiozitatea fanilor. Andreea Bănică și-a suprins admiratorii cu frumusețea casei sale.


Andreea Bănică s-a filmat de multe ori în propria casa și a postat filmuletele pe story-urile de pe Instagram. S-a fotografiat și în gradina ei superbă, iar fanii au devenit și mai curioși. Aceștia i-au cerut să le arate casa în care locuiește, iar cântăreața le-a făcut pe plac. Andreea Bănică a primit o mulțime de complimente pentru reședința ei de vis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De multe ori mi-ati trimis mesaje in care imi spuneati ca vreti sa vedeti casa mea ???? #home

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

Artista a recunoscut, de curând, într-o postare pe Instagram, că s-a îngrășat un pic de când stă acasă.

 

“Mi-am dat seama că de când stau în casă, indiferent câtă treabă fac caloriile nu le pierd... Dacă după pandemia asta ieșim sănătoși îmi doresc, primul lucru, să ajung la forma inițială și să zburd liberă pe o plajă pustie acolo unde eram cu 2 luni în urmă! (…) Eu m-am bucurat de sărbători cu familia, recunosc că nu am refuzat nicio placere culinară, am gustat foarte multe bunătăți, însă se pare că și corpul meu resimte acesta schimbare”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

 

FULLSCREEN
Cum arată oaza de verdeață unde stă Andreea Bănică în carantină. Cântăreața se mândrește cu casa ei superbă
  • /

related posts

Modifică setările cookies