Cum arată Rihanna cu puțin timp înainte de naștere. Vedeta continuă parada ținutelor super sexy


Deși mai are foarte puțin până va deveni mămică, Rihanna este încă extrem de activă, semn că are o sarcina ușoară, care nu îi pune probleme.


Mai mult, de curând vedeta a fost în formă maximă la petrecerea de după Premiile Oscar, organizată de Jay Z. 

De data aceasta, paparazzii au surprins-o pe artista mergând să ia cina în restaurantul select Giorgio Baldi, din Los Angeles. Rihanna a purtat o rochie roșie mulată și extrem de scurtă, accesorizata cu pene. Ținută Saint Laurent costă în jur de 1500 de euro.

 

Pe tot parcursul sarcinii, Rihanna a purtat ținute care mai de care mai provocatoare. “Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat artista.

Vedeta nu a vrut să dezvăluie sexul copilului până acum, însă paparazzii sau fotografiat-o de curând comparând dintr-un magazin haine de fetițe. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

related posts

Modifică setările cookies