Cum arăta Roddy Alves în copilărie, înaintea celor peste 60 de operații estetice: ”Copiii râdeau de mine”


Roddy Alves le-a arătat fanilor poze din trecut și a vorbit despre transformarea pe care a suferit-o în cadrul unui nou interviu.


Starul de 36 de ani a devenit celebru sub numele de bărbatul Ken când a decis că își dorește să devină o păpușă vie, iar acum, de când a început procesul de ”transformare” în femeie, a mărturisit că păpușa Ken ”a dispărut”.

”Băieții de la școală rădeau de mine, mă abuzau fizic. Mi-am îndreptat atenția spre studiul limbilor străine, acum vorbesc șase. Bullying-ul mi-a dat puterea să devin o persoană mai puternică”, a declarat Roddy.

El a adăugat că nu s-a simțit niciodată confortabil în postura lui Ken: ”Nu am făcut atâtea operații estetice că să arată precum Ken. Pur și simplu s-a întâmplat. Când mă uit la poze cu Rodrigo văd un bărbat încântător.”

Alves a explicat că a fost convins că trebuie să trecerea spre partea feminină în 2017, când la un eveniment s-a îmbrăcat în rochie și a realizat că se simte mult mai bine așa. ”Mă îmbrăcam în haine de femeie acasă, în secret. Asta mi-a creat o depresie foarte mare”, a spus acesta. 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies