Cum arată și ce face Natalia Oreiro la 46 de ani? 


Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din anii '90 în România. 


A făcut istorie cu rolul lui Mili din Înger Sălbatic, în care a jucat alături de Facundo Arana. Timpul pare să nu fi trecut peste frumoasa actriță, iar fotografiile pe care aceasta le arată publicului demonstrează asta. Le vedeți în GALERIA FOTO.
 
În spatele succesului și a zâmbetului perfect se ascund însă multe probleme. Într-un interviu, citat de lanacion, Natalia Oreiro a povestit că suferă de o afecțiune rară, numită misofonie. Este vorba de o tulburare neurologică în care anumite zgomote pot provoca niveluri ridicate de anxietate, dezgust, furie extremă și frică la cei care trec prin ea.

„Se numește misofonie, este una dintre bolile considerate rare, 7% dintre oameni o au și nu o știu, nu este psihologică și nu are leac.”
 
La fel, cântăreața a precizat că există și simptome ciudate și că sunt sunete o afectează, dar la care nu te-ai aștepta:
 
„Guma de mestecat pentru mine este punctul maxim, și pixul. Există un grup în Argentina care are această patologie. De exemplu, mă urc într-o mașină și dacă omul care conduce are gumă de mestecat, îmi pun căștile direct."

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies