Cum arată soțul Thaliei. Cuplul a sărbătorit 21 de ani de căsnicie


Thalia s-a căsătorit cu producătorul Tommy Mottola în anul 2000. Cei doi au împreună doi copii, pe Sabrina Sakaë (14 ani) și pe Matthew Alejandro (10 ani). Luna aceasta, Thalía și soțul ei au aniversat 21 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, artista a distribuit imagini de la nuntă.

Tag-uri:

În telenovele („Sărmana Maria”, „Rosalinda”), Thalia a îmbrăcat de mai multe ori rochia de mireasă, dar în viața reală a fost mireasă o singură dată. Timp de 21 de ani, Thalia și Tommy formează unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

Frumoasa actriță și cântăreață, de origine mexicană, a publicat recent imagini de la nunta sa, pentru a împărtăși amintiri cu fanii săi de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa. 

Thomas Daniel Mottola (72 de ani) este un director muzical, producător și autor american. În prezent, este președintele Mottola Media Group, iar anterior a fost președinte și CEO al Sony Music Entertainment, părintele Columbia Records timp de aproape 15 ani.

La 50 de ani, Thalia are o siluetă de invidiat și aproape că nu are niciun rid. Vedeta își surprinde mereu fanii cu apariții incendiare. 

Sursă foto: Instagram/ thalia, Getty Images


 

related posts

Modifică setările cookies