Cum arată Özcan Deniz la 50 de ani. Îndrăgitul actor turc are o iubită mult mai tânără decât el


La 50 de ani, celebrul actor turc Özcan Deniz trăiește a doua tinerețe alături de frumoasa Samar Dadgar, o creatoare de modă în vârstă de 28 de ani. 


La finalul anului trecut, Ozcan Deniz s-a confruntat cu momente dificile în viață privată, din cauza pierderii custodiei fiului Kuzey, în favoarea fostei lui soții, Feyza Aktan. 

Recent, actorul a distribuit o imagine de la o sesiune foto, în care are un look diferit. Fanii au observat și că a slăbit foarte mult. 

Protagonistul din „Istanbullu Gelin” (Mireasa din Istanbul) și-a regăsit liniștea alături de nouă lui iubită, Samar Dadgar, o creatoare de modă de origine iraniană, cu 22 de ani mai tânăra decât el. 

Cei doi adoră să călătorească și împărtășesc cu fanii fotografii din locurile pe care le vizitează. În imaginile postate pe rețelele sociale, alături de Samar, actorul pare mai îndrăgostit ca niciodată. 

Pe 2 iulie, Ozcan Deniz a susținut un concert, iar iubita lui a distribuit mai multe filmulețe de la spectacol. 

Özcan Deniz este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. Cu o carieră impresioanantă în lumea filmului, el este cunoscut pentru aparițiile sale memorabile în seriale ca „Havin” (2004-2006), Karagül (2013-2014), Istanbullu Gelin (2017-2019), dar și filmele: Evim Sensin sau Su ve Ates

Sursă foto: Instagram/ samar.dadgar, ozcandeniz

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a gasit in baie, la 4 dimineata”

related posts

Modifică setările cookies