Cum au apărut Harry și Meghan de Valentine's Day. Primele poze de când au ajuns în Canada


După plecarea lor din familia regală britanică, Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați împreună în Canada, chiar de Ziua Îndrăgostiților.


Vineri, cuplul a fost surprins ajungând în Canada, împreună, o apariție rară de când au anunțat decizia de a se retrage din familia regală. 

Citește și: Harry și Meghan au câștigat 400.000 de lire sterline într-o singură zi

Pentru această ocazie, Harry a optat pentru un look casual, cu pulover și șapcă de baseball, în timp ce Meghan a preferat să poarte o cămașă, cardigan și jeanși negri. 

Harry (35 de ani) și Meghan (38 de ani) au ajuns în Canada din Statele Unite, unde au apărut recent la un eveniment privat JPMorgan, în Miami Beach. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

De când au renunțat la rolurile lor în familia regală, Meghan și Harry locuiesc în British Columbia, Canada, alături de fiul lor de 9 luni, Archie.

”Sunt îndrăgostiți și foarte drăguți împreună”, a declarat recent o sursă pentru publicația People. ”Archie este prioritatea lor. Acum, ei pun familia pe primul loc. Este un bebeșul fericit - îi place să râdă mult. Archie și Harry petrec mult timp împreună, iar Meghan este o mamă grozavă”.  

Cei doi, care s-au căsătorit în 2018, și-au propus ca, vara aceasta, să petreacă mai mult timp în orașul natal al lui Meghan, Los Angeles. ”Le place în Canada, dar vor să-și cumpere și o casă în Los Angeles”, a adăugat sursa pentru publicația menționată mai sus. 

Foto: Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Cum au apărut Harry și Meghan de Valentine's Day. Primele poze de când au ajuns în Canada
  • /

related posts