Cum au eșuat relațiile amoroase ale Biancăi Drăgușanu și ce i-au reproșat iubiții ei


Bianca Drăgușanu este încă una dintre cele mai râvnite femei din România, dar bărbații nu rezistă prea mult timp lângă ea. Iată cum au eșuat toate poveștile ei de iubire, pe care și le-a expus public!


Bianca Drăgușanu nu a fost dintotdeauna „păpușa Barbie” de azi. Cu toate acestea, au fost bărbați care au avut ochi pentru ea, iar prima ei mare iubire a fost Mihai Mătușoiu. Ear anul 2000, iar Bianca Drăgușanu era departe de faima de azi, însă a ieșit în evidență după ce a apărut la emisiune televizată pentru a-i declara dragostea iubitului ei.

„Bianca are mai mult defecte, decât calități. Lumea începe să le vadă abia acum. Niciodată nu a știut ce vrea de la viață. Eu am avut toate rolurile, și de Victor și de Cristea, să înșel și să fiu înșalet”, spunea Mătușoiu în 2015 în emisiunea La Măruță.

Anterior, primul iubit al Biancăi dezvăluia într-un interviu pentru click.ro că ea era extrem de posesivă și făcea deseori crize de gelozie. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate, iar în viața ei a apărut omul de afaceri Coco Păun, pe care vedeta TV l-a acuzat că a agresat-o fizic.

Bianca Drăgușanu și Coco Păun. FOTO: Facebook Coco Păun

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit după doar 3 luni. Prima reacție a lui

Nici el n-a avut cuvinte de laudă la adresa ei. „A avut o viață frumoasă cât a stat cu mine. Mergea la mare de două-trei ori în fiecare vară. Arăta ca o balenă în perioada aia”, a dezvăluit Coco Păun pentru click.ro.

Bianca Drăgușanu devine blonda lui Bote

După relația eșuată cu Coco Păun, Bianca Drăgușanu s-a apropiat de designerul Cătălin Botezatu. Cei doi au avut o relație de durată, care  în timp s-a transformat într-una de prietenie sinceră.

Bianca Drăgușanu în brațele lui Cătălin Botezatu. FOTO: Facebook Cătălin Botezatu

Designerul a avut numai cuvinte frumoase despre fosta lui iubită, despre care spunea că e foarte pasională și că are un suflet bun. Dar asta nu a împiedicat-o să înceapă o idilă cu fotbalistul Adrian Cristea, bărbatul care i-a dinamitat căsnicia de mai târziu.

În septembrie 2013, Bianca Drăgușanu s-a logodit cu Victor Slav. Petrecerea de nuntă au făcut-o 3 săptămâni mai târziu, însă niciunul nu intuia că fericirea lor va fi de scurtă durată. 

Bianca Drăgușanu și Victor Slav. FOTO: Facebook Bianca Drăgușanu

Bianca și Victor au divorțat în ianuarie 2014, după ce fosta asistentă TV a avut o escapadă romantică la Paris cu Adrian Cristea, fostul ei iubit. Ea a recunoscut aventura, însă a susținut că la vremea respectivă relația lor era într-un impas. 

S-au împăcat doi ai mai târziu și au făcut o fetiță, pe care au botezat-o Sofia Natalia. Relația lor n-a rezistat și s-au despărțit din nou. Azi își cresc împreună fiica de 3 ani.

După divorțul de Victor Slav, Bianca Drăgușanu și-a găsit refugiul în brațele lui Alex Bodi, un om de afaceri cu business specializat în vânzarea de aur. Cei doi s-au logodit pe 1 august 2019 la Starea Civilă Sector 3 și plănuiau să aibă nunta în această toamnă.

 

Bianca Drăgușanu alături de Alex Bodi. FOTO: Instagram Bianca Drăgușanu

Însă, în loc de nuntă, Bianca a înaintat actele de divorț. Apropiații ei spun că Bianca a cerut separarea fiindcă ar fi fost bătută de Alex Bodi. Deși am încercat să o contactăm pe Bianca Drăgușanu, pentru a verifica informația, ea a refuzat să ne răspundă.

„Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm”, a spus Alex Bodi pentru spynews.ro.

Vezi și VIDEO: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal la doar o lună de la logodnă?

related posts

Modifică setările cookies