Cum i-au luat apărarea fanii după ce premierul Finlandei, Sanna Mirella Marin, a pozat fără sutien


O fotografie cu premierul Finlandei, Sanna Mirella Marin, purtând un sacou decoltat, care lăsa să se vadă lipsa sutienului, a făcut recent vâlvă pe internet. 

Tag-uri:

Premierul Finlandei a pozat pentru o revistă de modă, Trendi, purtând un blazer negru, cu decolteu adânc. Postarea imaginii pe Instagram a atras rapid comentarii critice din partea utilizatorilor de social media, oamenii considerând ipostaza nepotrivită pentru cineva în poziția Sannei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin ????????⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! ???? ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

A post shared by Trendi & Lily (@trendimag) on

Cu toate acestea, mulți alții - atât bărbați cât și femei - au venit în apărarea acesteia și au postat fotografii similare în care erau îmbrăcați și pozat la fel ca premierul. La scurt timp, a apărut și hashtag-ul  #imwithsanna , creând o mică mișcare care a ajuns la 600 de postări, cu oameni obișnuiți și celebrități purtând outfit-uri similare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤️????❤️????⠀ #imwithsanna #sannamarin #tyttöjenpuolella #trendimag

A post shared by Trendi & Lily (@trendimag) on

În plină controversă, au apărut inclusiv imagini complet neortodoxe cu alți lideri ai Finlandei, inclusiv cu președintele Urho Kekkonen sau Carl Gustaf Mannerheim, care călărea, complet gol, un cal. 

Sanna Mirella Marin, în ciuda vârstei, are deja o carieră politică bine conturată. Născută la 16 noiembrie 1985, este copilul unui cuplu de părinți de același sex. A fost crescută de o mamă singură, care ulterior a intrat în relație cu o femeie. Nu cunoaște familia tatălui ei biologic. Viitorul premier al Finlandei a povestit că nu i-a fost ușor, că a suferit lipsuri materiale și că adesea a fost stigmatizată de societate pentru că provenea dintr-o astfel de familie. Sanna Marin are un copil cu partenerul ei, Markus Räikkönen.

Foto: Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: ”Nu aș colabora niciodată cu...

related posts

Modifică setările cookies